Räpellystä

Kyllä, otsikko kertoo varmasti enemmän ku tuhat sanaa. Tästä tulee jonku sortin räpellys. Ensinnäkin kirjotan mun uudella puhelimella jonka ostin tossa pari päivää sit. Samsung galaxy trend plus ♥ Tää on aika kiva tohon Xcoveriin verrattuna. :D Syy siihen miksi kirjotan puhelimella on se, että otan ja muokkaan suurimman osan kuvista puhelimella. Näin ollen pääsen helpommalla ;)

Mutta asiaan. On menny muutama päivä, että oon kirjottanu koska eipä juur oo ollu kirjotettavaa enkä halua aina kirjottaa vaan että kaikki on ok ja tasasta on. Ei ei ei.

Ollut aika outoa olla taas kotona "pitkästä" aikaa, eikä oikeen oo tullu mitään kummempaa tehtyä. Mutta kertoilen nyt jotain, ja pahoitteluni, ei välttämättä oo kovin loogisesti/edes oikeessa aikajärjestyksessä. :D

Tosiaan käytiin tossa ostoksilla kun puhelimenki ostin ja H&M:stä yritin etsii nahkatakkia mut ei löytynyt. Kaikkea pientä sälää löytyi silti, esim. aurinkolasit ja korvikset joita ei voi olla koskaan liikaa ;) sit käytiin Amarillos syömäs ja voi herranjumala se juustokakku oli hyvää ♥ 

Aiemmin Anttilasta tarttui mukaan: 

Ja voi ihanuus, kun tultiin kotiin, (mm. postin kautta) paketissa odotti iiiiihanat langat <3

Eilen meillä oli murun kanssa kuukauspäivä ♥ miten tää aika meneekin niin nopeesti, toisaalta taas tuntuu kuin se ois ollu eilen. No anyway, ostin murulle pari lahjakorttia, saa itse sit valita mitä tahtoo. Toinen oli parturiin koska muru sitä niin on halunnut :) Murulta sain sitten selviytymispakkauksen ku ite oon flunssan kourissa.

Sukkia (tai oikestaan mitään muutakaan) en oo kauheemmin jaksanut tehä, koska flunssa ja viel vähän voimaton olo sairaalareissun jälkeen. Mutta uusin tulokas on tässä


Mukavaa päivää jokaittelle! :)

Loppuun laitan vielä kuvia unelma-lomakohteesta, josta haaveiltiin eilen murun kanssa illalla ;) Ja eikun säästämään ilmeisestikin ;) Kuvat netistä. 

Ps. Käykääs kurkkaamassa AIVAN LOISTAVA blogi, jonka löysin täältä. Ihastuin blogiin ihan täysin.
Pps. Tästä tuli todellinen räpellys, koska jouduin loppupeleissä luovuttamaan puhelimen suhteen ja siirtyyn koneelle kun kuvien kanssa oli vähän ongelmia. 



Kommentit

Suositut tekstit